17-12-2003, 00:37 AM
Eks see mootorivahetus vist ole jah liiga palju tegemist ja tulemus ei pruugi parem olla. 24-10 plokk, kas see sobib otse 21 plokile või tuleb midagi sobitada. Millist karpat soovitate. Aga käigukasti vahetusest olen huvitatud küll. Minu autol on sellega ikka vehklemist küll. olen kuulnud, et 24 4käiguline pidi sobima. On see tõsi ja siit foorumist lugesin et on ka 5 käigulisi . Kui suur töö oleks selle vahele panek, kas kardaani peab ka muutma. See et salongi üks auk lõigata pole hull, aga kui käigukast niisama alla ei mahu siis on küll jama.
Mis jaguari puutub siis eks ta ikka hoopis teist klassi masin ole. Praegu ei sõida kuna süütesüsteem tahab remonti. Seal on hulk termokaitsmeid vahel ja neid peab vahetama. Samuti on summuti süsteem läbi. Aga pikemalt siis kui talle oma teema teen.
Mis jaguari puutub siis eks ta ikka hoopis teist klassi masin ole. Praegu ei sõida kuna süütesüsteem tahab remonti. Seal on hulk termokaitsmeid vahel ja neid peab vahetama. Samuti on summuti süsteem läbi. Aga pikemalt siis kui talle oma teema teen.