28-05-2011, 09:11 AM
(28-05-2011, 01:19 AM)denis23 Kirjutas: Kuulge rahvas, kas vahepeal tehti mingi alternatiivset autofoorumit, kuhu kolisid kõik vanade autode omanikud?
Ma iga päev teen automotofoorumi lahti lootuses midagi lugeda vanade autode kohta - ja võta näpust.
Ei, teemasid on palju, kirjutatakse kümnete lehede kaupa näiteks valgevene motoblokide test-drive`st, saksa imetraktorist, iseliikuvast sassist, puugaasist, Anu Saagimist ja Jaan Tatikast, mopeedidest, jalgratastest, ühistransportist, matrjoskatest, tööpinkidest, adradest ning lüpsmisseadmetest ning minu pärast olgu need teemad kõik siin alles, kuid huvitaval kombel ei ole ma ammu ühtegi sõitvast uunikumist või restaureerimisprotsessist ühtegi uut teemat näinud.
Selles mõttes ma tahan otseselt öelda kui need teemasid moodustasid viiendiku, olgu siis isegi poole kogu foorumist - oli ok. Aga nüüd see on kuidagi hakkab juba masendust tooma. Seda enam, et vanad autod ei ole kuhugi kadunud. Lihtsalt et nende omanikud ei viitsi ilmselt tekitama uued teemasid Riga 13 ja Delta testdraivide kõrvale.
Isegi Stihl raisk kui kirjutab, siis mitte oma neljast sõitvast uunikumist või oma töökoja projektidest vaid Ford Capri roostes ja dokumenditeta kerest, mis seisab juba 10 aastat garaazis tal.
Ühe sõnaga kurb lugu, jah. Kas tõesti keegi ei tee midagi enam, või lihtsalt ei viitsita kirjutada?
Ma arvan et peaks mingid meetmed võtta nende uunikumite omanike suhtes kes ei viitsi midagi kirjutada - näiteks mingi üldkasuliku töö neile määrata või mida iganes. Või siis igaühele jagada motobloki ja RIGA-13 ning kohustada korraldada neile nuts and bolts restaureerimise.
Kuule sõber denis23, kõigil kes on oma vanasõiduki taastanud,on olnud aega oma tegemistest jahuda küll ja küll. Olen tähele pannud,et tõsisemad tegijad ei ole suured jutumehed,neile meeldib lihtsalt teha. Eriti tobe on see,kui kired üle ilma ja muna polegi õieti. Paljud ei tahagi mingit tähelepanu.
Tead ,ma kirjutaks ka oma autost. Kahjuks olen sellest juba nii palju jahunud,et endalgi tüütab ära. Minu jutustamisest pole ka eriti kasu olnud,sest erinevad isikud tõlgendavad asja erinevalt. Jutud mis levima hakkavad on algsest täiesti mööda. Hakka või ise uskuma

Mis puutub nende meeste karistamisse,mida Sa siin eelnevas jutus pakud,olen täiesti nõus!!! Sinu poolt välja pakutud idee on lahja. Tuleb veel karmimad meetmed appi võtta. Nimelt tuleb uurida välja kellel on vana-aegne auto ja kes ei ole pikemat aega seda taastama hakanud ja toimida järgmiselt:
1. Uurida kõigepealt välja,miks ei ole seda autot taastama hakatud?
2.Miks ei ole peremees oma autost siin foorumis kirjutanud.
3.Kui omanikul pole raha ,tuleb seda talle kohe anda.
4.Võimaldada omanikule korralikud tööriistad ja vahendid auto koheseks taastamiseks.
5.Võtta ära isiklikud sidevahendid,mis segavad töö tegemist.
6.Viia omanik koos autoga sellisesse keskkonda,mis soodustab taastamistöid.
7. Panna omaniku asemel tööle isikud,kes teevad samal ajal neid töid,mille pärast see autotaastamine seisab. Lubatud on mitmed isikud.
8.Võimaldada tasuta internetikursus,mille käigus saaks ka kirjutamine ja fotode lisamine võimalikuks.
Kui kõik need tingimused on täidetud,tuleb neid lugusid ja autosid nagu Vändrast saelaudu . Nii et soovin Sulle denis 23 jõudu nende vanade masinate omanike karistamisel.