Vanatehnika rehepeksumasinast molotovini otsib uut omanikku

Rehepeksumasinat võiks pakkuda mõnele muuseumile. Ma küll ei tea, et siin mõnda eriti aktiivset vanema põllumajandustehnika huvilist nii hoobilt oleks. Või mine sa teaRolleyes Sealpool kandis tean ma küll ühte Fordsoni omanikku aga kas ta siin foorumis tegutseb jälle kahtlane.

Üks palve on mul küll ja see on selline suur, kuid ometigi ei kohusta mitte millekski.
Rehepeksumasina edasiliikumisel paneksin südamele, et see jõuaks aktiivse inimese või siis muuseumi õuele, kes sellega midagi ka teeks või seda vastutustundlikult ja järjepidevalt säilitaks, garanteerides sellega masinale normaalse tuleviku. Lillepeenraks või küttepuudeks, võimalusel, palun lasta mitte minna. Kui sealpool mõni talumuuseum on, ehk nemad oleksid huvitatud. Oleks ju ka seegi tore, kui selliseid aparaate on igas maakonnas näha ja eriti selliseid, mis seal kandis tööd teinud on.
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Vanatehnika rehepeksumasinast molotovini otsib uut omanikku - Autor: Marken - 30-05-2011, 10:19 AM
RE: Vanatehnika rehepeksumasinast molotovini otsib uut omanikku - Autor: näkisepp - 30-05-2011, 12:10 PM
RE: Vanatehnika rehepeksumasinast molotovini otsib uut omanikku - Autor: Marken - 30-05-2011, 14:15 PM
RE: Vanatehnika rehepeksumasinast molotovini otsib uut omanikku - Autor: gruppen - 30-05-2011, 14:32 PM
RE: Vanatehnika rehepeksumasinast molotovini otsib uut omanikku - Autor: näkisepp - 30-05-2011, 19:32 PM
RE: Vanatehnika rehepeksumasinast molotovini otsib uut omanikku - Autor: Roland - 30-05-2011, 14:52 PM
RE: Vanatehnika rehepeksumasinast molotovini otsib uut omanikku - Autor: Armex - 31-05-2011, 09:02 AM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne