07-07-2011, 09:42 AM
Kas oleks võimalik pilti teha, kuhu see täpselt masina külge kinnitub, jõuvõtu võlli vms piltide pealt pole tähele pannud.
Kuidas niiduk ennast üldse õigustab- paksu ja kuluse rohuga saab hakkama? Nii palju, kui piltidel näinud olen, siis erinevalt MB/MF niidukitest pole sellel sõrgasid, ainult terad, kas see mõjutab kuidagi?
Kuidas niiduk ennast üldse õigustab- paksu ja kuluse rohuga saab hakkama? Nii palju, kui piltidel näinud olen, siis erinevalt MB/MF niidukitest pole sellel sõrgasid, ainult terad, kas see mõjutab kuidagi?
(05-07-2011, 23:46 PM)veix__ Kirjutas: Sidurikettad pole üldse probleem, Minsk tsiklil samad, Tallinnas Tondi motopoes peaks kindlasti olema.
(05-07-2011, 09:17 AM)speedsta Kirjutas: Pole piltide põhjal aru saanud, kas MTZ-05-le on üldse võimalik niidukit külge panna või see pigem MF ja MB võimalus? Plaan motoblokk soetada eeskätt selleks, et saaks niita kohtades, kuhu traktoriga ei saa ligi.
MTZ-05 jaoks on ju päris originaalniiduk olemas, omalgi olemas, aga hetkel seisab, sest 1 nõellaager jooksis millegipärast küljest ära sealt kardaaniristi moodi jubina küljest. Kellel seda pakkuda oleks või on pakkuda mingi muu veaga niiduk, võiks mulle PS kaudu pakkuda.