06-08-2011, 14:51 PM
(06-08-2011, 12:04 PM)zazik Kirjutas:(06-08-2011, 10:37 AM)TALUPOEG TALUJA Kirjutas:(05-08-2011, 23:35 PM)reet brant Kirjutas: Seega rahustan kõigi murelike hingi, et eeltöö on põhjalik ja just sellepärast olen lisaks kõigele siin foorumis sõbralikku nõu küsimas.
Ja filmitõde ON tõepoolest erinev päristõest. Oluline on edasi anda lugu ja emotsiooni - see mis päris elus on haruldane on filmis elementaarne.
Tänud veelkord ja kõike kaunist,
Reet
Pean mainima,et ka minu kadunud ema nimi oli Maria ja kui ta oli läbi lugenud lugupeetud kirjaniku raamatu,oli ta pettunud,sest paljud asjad ei olnud tegelikus elus nii nagu kirjutatud raamatus. Nende siberi lugu oli hoopis midagi muud. Samuti ei suuda ükski film anda täielikult tõetruud pilti tegelikust olust.
Aga kui suur on Siber? Kas tõesti usud, et kõikide sellele hiigelmaalapile vägivaldselt laialipillutatud inimeste lood on samasugused? Kõik ikka olenes ju sellest, kuhu sattusid.
Ka filmi tehes peab ju lähtuma ühest konkreetsest stsenaariumist (mis küll tihtilugu omab mõjutusi erinevatest lugudest). Igatahes soovin filmimeistritele edu! Loodetavasti saab nii traagilisest sündmusest kõnelev film tehtud kvaliteetselt.
Seda tahtsingi mainida,et kõigi inimeste lood on erinevad. Siber suur ja lai,jätkus kõigile ruumi......
Loodan ka ise,et valminud film oleks tulevikus vaatamist väärt ja selleks ka minu poolt tegijatele jõudu!