19-08-2011, 11:19 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 19-08-2011, 11:19 AM ja muutjaks oli PlyVal64.)
Heikson, Sinu "hullunud" kihutamise kohta teevad kaardilugejad ju alati märkuseid
Tegelikult oleks põnev teada, kui kiiresti Sa tegelikult sõita suudaksid/julgeksid kui istumise alla anda puuriga õige ralliauto? Et vana Volgaga kiiresti sõita ja nii enam-vähem
teepeal püsida, vajab kõva oskust ja pohhuismi. Äkki kadunud talent rallispordis? Ma ei tahaks küll ässitaja olla aga päris põnev oleks näha tulemusi rahvarallil klassis SU (Soviet Union) Gaz-21'ga sõites.
Aga Margus/Mati, mina soovitaks takkajärgi tulemustes ära parandada TEGELIKULT osalenud autod, see oleks ajaloo jaoks oluline. Päris palju masinaid on ju täiesti valed. Alustades juba võitja-autost, oluline vahe on Mosse või Gaz21.

Aga Margus/Mati, mina soovitaks takkajärgi tulemustes ära parandada TEGELIKULT osalenud autod, see oleks ajaloo jaoks oluline. Päris palju masinaid on ju täiesti valed. Alustades juba võitja-autost, oluline vahe on Mosse või Gaz21.