06-09-2011, 16:35 PM
Mootoris ei toimu mitte kunagi mitte mingeid imesid. Põhjus peab olema, sest on olemas tagajärg - sinine toss ja õline küünal.. Paned uute tihenditega mootori uuesti kokku ja kui asi oli tihendites - on ju kõik korras. Seda enam, et ei avastanud visuaalsel vaatlusel mingeid kõrvalekaldeid, mõrasid, katkisi osi jne. Kompressioon tundub kah olema ok.. Mnjah... Mul oli alles tegu ühe aparaadiga, ei taht käima minna. Kaks aastat töötanud, kõik oli korras.. a käima ei läinud. Kuna mootor oli töötanud vaid ca 200 töötundi, siis ei osanud kohe kahtlustada, et mootor võib ka hõre olla. Põhjuseks ebareeglipärane õhufiltri vahetus. Mootor, muide, asus tööstusliku tolmuimeja külges
.
Mu ühel väiksemal murukal olen kaks korda kiilu vahetanud. Käitub suht sarnaselt - tekib vibratsioon ja klapiklõbin, sinakas suitsuving ja siis annab otsad. Küünlal pole muidugi midagi viga old.. Räägid, et neli aastat on asi vana.. Krt, no kust see õli ikke silindrisse saab! Ja kõik osad on korras? Vahest oli trakats mõneks hetkeks liiga suure kalde all? Muud mõtet nagu pähe ei tulegi..

Mu ühel väiksemal murukal olen kaks korda kiilu vahetanud. Käitub suht sarnaselt - tekib vibratsioon ja klapiklõbin, sinakas suitsuving ja siis annab otsad. Küünlal pole muidugi midagi viga old.. Räägid, et neli aastat on asi vana.. Krt, no kust see õli ikke silindrisse saab! Ja kõik osad on korras? Vahest oli trakats mõneks hetkeks liiga suure kalde all? Muud mõtet nagu pähe ei tulegi..