06-10-2011, 23:36 PM
(04-03-2011, 16:52 PM)koterman Kirjutas: Mul on üks värske lugu rääkida ja küsimus sapaka-spetsidele (see seebikarbi kujuga Ukraina kaunitar).
Nimelt võtsin peale eile Trt-Tln-laibamaantee mant hääletaja, kes kuuldes meie reipast nädalavahetusest elavnes ja pajatas loo oma hindamatust sapakast. Olla teine kõigiti kosher-pill olnud, ent bensiin
saadanas kiskunud kalliks.
Mõeldud-tehtud, otsustati seega üle minna naftale (ma tean, mida te praegu mõtlete, a vend raius nagu rauda, et see kõik on sulatõsi). Panid naftat paagi täis ning eetriga (sic!) karpast masina käima. Asi käinud kui ime, ainult süüteküünlate juhtmed ja jagaja kaan sulanud üles. Ega midagi, koduhoovist võetud Gaz 53-lt teine komplekt ja kogu operatsioon leidnud korduvat ja edukat kordamist.
Ilus elu lõppenud kui miilits ühel asjaosalistest mingil põhjusel loa-poisi käest ära võtnud, siis pandud ka masin müüki. Nüüd olla spetsialist üks päe sarnase mudeli müügikuulutust üle pika aja näinud, ning hakkanud mõtlema kunagise kalllima juurde tagasipöördumise üle....
Igatahes kirjutas kodanik minu etteütlemise peale automoto veebilehe üles, lubas kaaluda osavõttu kui masina taasleid õnnestub ja lahkus Mäos meie liikurist tänades.
Siit küsimus - kas tegu on/oli tavapraktikaga?? Veel mõtteid??
Veidike küll teemast mööda, kuid sapakas on võimeline diislipealt sõitma, kuid hea oleks, kui see diisel oleks bensuga segamini.
Teine variant oleks bensupealt käivitada ja bensupealt välja suretada.
Muidugi mootorile ja jõudlusele mõjub hävitavalt.