23-12-2003, 11:43 AM
Selles ma ei kahtlegi, et Jup 3 parema kiirendusega on, lihtsalt nende Za Ruljomi andmete põhjal tundus, et see Jup 3 enam-vähem sama kehva kui Planeta 3 on. Ise oman 1973 aasta Planeta 3 ja pean tunnistama, et ei ole seda liigutanud umbes 5 aastat juba, kuna pole mõtet: kütusekulu on suur, vaja kuskilt aku otsida, edasiminek sama, mis Minskil (kuigi jah mäkke ronides on küll tunda, et Minskist vähemalt moment kõvasti parem on).
Samuti on Planeta 3 probleem see, et teda ei tohi liiga palju peedistada-lööb kolvi puruks (tuttav sai ikka mitmest kolvist jagu).
See ongi mõnes mõttes huvitav, et Jawa 360-l samuti 18 hobujõudu on, moment veits parem, kuid edasiminek on erinev nagu öö ja päev! Omal ajal, kui mina Planeta 3-a kulgesin, sõitsid sõbrad vanade Jawadega, ning kadedaks tegi küll.
Samuti on Planeta 3 probleem see, et teda ei tohi liiga palju peedistada-lööb kolvi puruks (tuttav sai ikka mitmest kolvist jagu).
See ongi mõnes mõttes huvitav, et Jawa 360-l samuti 18 hobujõudu on, moment veits parem, kuid edasiminek on erinev nagu öö ja päev! Omal ajal, kui mina Planeta 3-a kulgesin, sõitsid sõbrad vanade Jawadega, ning kadedaks tegi küll.