31-10-2011, 21:52 PM
Nüüd on jälle nii, et läks aega mis läks - aga aega läks!
Lgp. hr. Karu muidugi "areenile astunud" ei ole, nii nagu oligi arvata. Mina aga olen jäänud haigeks ja põduraks, õpilasi ja järgijaid mul pole ja jääbki asi pooleli...
Viimase jõuga keeran veel haavas nuga. Mulle teadaolevalt oli antud tsikli taasavastamise vms juures väga olulised ja hinnalised tagaporika ülapinnal (ei oska paremini sõnastada) leiduvad 4 auku/ava ja lisajalatoed (ehk jalased, nagu ütleb lgp. Tony) raami tagaotsas. Ühesõnaga 2 kindlat tõendit, mis näitavad, et tegu on saare tehase võidusõidutsikliga. (nagu olen eelnevalt maininud, siis ega selline naljakas aparaat ei saanudki tänavasõidu masin ilmselt olla). Augud siis tagaporikale spordisõitmiseks hädavajaliku "pepupadja" kinnitamiseks ja jalatoed selle peal persetamisel jalgade toetamiseks. Ja porilaua sellise kinnituse juures toetada tuleb ikka väga kõvasti, sest selliste traadist külgtraaversitega kinnitatud porilaud küll tagumikuga peal nühkida ei kannata (nimu arvates). Kas on keegi "siseringi" tugeva usuga inimestest sõiduasendit proovinud? (lihtsalt huvi pärast..)![[Pilt: mtrSaar-Villiers125sport_38_emsa-1f.jpg]](http://eag.vanatehnika.ee/Rattad/mtrSaar-Villiers125sport_38_emsa-1f.jpg)
jõud hakkab raugema, temperatuur tõuseb ja perenaine thab hakata mu palja kõhu peal nõudepesuvett soojendama
Lgp. hr. Karu muidugi "areenile astunud" ei ole, nii nagu oligi arvata. Mina aga olen jäänud haigeks ja põduraks, õpilasi ja järgijaid mul pole ja jääbki asi pooleli...
Viimase jõuga keeran veel haavas nuga. Mulle teadaolevalt oli antud tsikli taasavastamise vms juures väga olulised ja hinnalised tagaporika ülapinnal (ei oska paremini sõnastada) leiduvad 4 auku/ava ja lisajalatoed (ehk jalased, nagu ütleb lgp. Tony) raami tagaotsas. Ühesõnaga 2 kindlat tõendit, mis näitavad, et tegu on saare tehase võidusõidutsikliga. (nagu olen eelnevalt maininud, siis ega selline naljakas aparaat ei saanudki tänavasõidu masin ilmselt olla). Augud siis tagaporikale spordisõitmiseks hädavajaliku "pepupadja" kinnitamiseks ja jalatoed selle peal persetamisel jalgade toetamiseks. Ja porilaua sellise kinnituse juures toetada tuleb ikka väga kõvasti, sest selliste traadist külgtraaversitega kinnitatud porilaud küll tagumikuga peal nühkida ei kannata (nimu arvates). Kas on keegi "siseringi" tugeva usuga inimestest sõiduasendit proovinud? (lihtsalt huvi pärast..)
![[Pilt: mtrSaar-Villiers125sport_38_emsa-1f.jpg]](http://eag.vanatehnika.ee/Rattad/mtrSaar-Villiers125sport_38_emsa-1f.jpg)
jõud hakkab raugema, temperatuur tõuseb ja perenaine thab hakata mu palja kõhu peal nõudepesuvett soojendama