31-10-2011, 22:29 PM
Ehitasin enda traktorile NZ32-10 pumba peale. Pmst hüdrojagajal tuleks enne kindlasti kaitseklappi maha keerata. Mul oli tehase plomm peal ja 210 bar andis välja. Hea ,et traktor tühikäigul töötas ja välja hakkas surema. Sain jaole enne ,kui midagi puruks oleks läinud. Roolivõimendi töötab enamvähem. Kuigi on tunda ,et tootlikus võiks vähe suurem olla. Madalatel pööretel (4. käiguga metsavahel sõites) järsku manöövrit tehes on tunda ,et hakkab takistama. Natuke kõrgematel pööretel sõites töötab rool hästi. Midagi vedada nii madalatel pööretel ei saa. Ma mõõtsin ka roolivõimendi rõhku peaks 85 bar olema aga on ainult 60-70 bar. Lihtsalt roolivõimendi jookseb ise kuskilt läbi. Kuna enamvähem töötab, siis ma pole puutunud seda. Rippsüsteem toimetab ka normaalsetel pööretel ilusti ja jõuliselt. Uue pumba paigalduseks tuleb õhupuhasti ettepoole tõsta ja panna pikem lõdvik. Hüdropaagile tuleb auk puurida ja teha väljavõte teise pumba jaoks. Originaal jaotusklapist tuleb võtta kolb ja vedru välja. Ma puurisin veel väljuvat ava suuremaks. kui kõik detailid on olemas ,siis mõne tunniga paigaldab selle pumba ära.