03-11-2011, 10:27 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 03-11-2011, 11:16 AM ja muutjaks oli denis23.)
Eks omanik, kes on kohaliku vanametallitöötlemise ettevõte omanik, on ilmselt sama loll kui mina, sest autogrammi jätmisel seisis ta kõrval ning rahulikult muhises)))
Pärast aga läksime tagatuppa kohvile)
Eks on palju igasuguseid lolle, kelle kätte raha juhuslikult eksinud on, ning kes ei tea tehnikast midagi.
Aga jah, selles mõttes kultuuriline erinevus annab tunda igal pool, aga vist millegipärast ma ei viitsi antud teemal automoto foorumis arutada.
Tsaikast veel nii palju, et selle uksepostil on leitud number 24, samasugused numbrid on leitud samas kohas veel kolmel Tsaikal veel, millest kaks ei ole Eestiga seotud.
Pärast aga läksime tagatuppa kohvile)
Eks on palju igasuguseid lolle, kelle kätte raha juhuslikult eksinud on, ning kes ei tea tehnikast midagi.
Aga jah, selles mõttes kultuuriline erinevus annab tunda igal pool, aga vist millegipärast ma ei viitsi antud teemal automoto foorumis arutada.
Tsaikast veel nii palju, et selle uksepostil on leitud number 24, samasugused numbrid on leitud samas kohas veel kolmel Tsaikal veel, millest kaks ei ole Eestiga seotud.
Dodge WC52 1943; Buick Century Riviera 2D 1955; Volga M21i 1960; Cadillac Fleetwood Brougham 1967; Jensen Interceptor MK1 1967, Rover P5B Saloon 1973; Mercedes 280S W116 1977, Volga GAZ-24 V6 Konela 1976
Autod ja blogi.