05-11-2011, 21:01 PM
(05-11-2011, 19:26 PM)meli666 Kirjutas: Olen reaalselt näinud ühte MTZ 82, millel kasutati õli sisse käivat pesuainet ja paari tunniga jooksis üks raamsaale õlipuudusel kinni. Lahtivõttes oli näha, et kanal oli paksu löga täis, mida traadiga andis suskida, et puhtaks saada.
Minu loogika ehk siis vale, kuid kui juba kanalid kinni, siis aja küsimus kui asi kokku jookseb. Pesuvahendid lihtsalt kiirendavad protsessi. Minu arvates on see kõnts mootoris sama nagu katlakivi. Asi vaid paksendab seina paksust ja ühel hetkel on kanal kinni. Kas siis selle vana pasaga saab 100% olla kindel, et mingi klomp liikuma ei hakka??
(05-11-2011, 19:26 PM)meli666 Kirjutas: Ksf "unimüts" küsiks sellist asja, et miks just peaks täisünti panema nii kiviaegsesse mootorisse, ega see pole ju Johndiir
Millegipärast õlimüüjad ütlevad, et sellesse mootorisse poolsündist küll, kuna täissündi jaoks ei olevat see mootor ehitatud nii täpsete tolerantsidega. Enamus müüjaid laulab seda juttu.
Enda masinatel on sees mingi rekadele mõeldud Addinoli poolsünt- MTZ 82 ja T25. Mõlemal mootorid kapremonditud.
Ei saa kurta, õli piisavalt vedel, samuti pesuomadused ilm ja maa. Kaks aastat kapremondist möödas, aga klappe reguleerides klapikambrikaan alt ilus puhas- tumepruun õlikiht. On see täissünt siis niipalju parem ja sobilikum sellele mootorile?
Jumzile olen pannud ikka vene M10 edasi, kuna mitte ei julge lääne oma kokkujooksmise hirmus sisse panna. Kapremonti ka ei viitsi tegema hakata, kuna masin töötab ideaalselt.
See jutt täissündist oli mõeldud teisiti. Minu küsimus oli rohkem, et miks mitte kasutada tänapäeva õlisid - vene omad lihtaslt ei ole oma määrimis omadustelt ega kasutus omadustelt enam tänapäeva omadega võrreldavad.
Täissündi näide oli see, et isegi kõige paremate õlide odavama otsa õlid ei ole kallid.
Nb
Igasugused kapremondid suuremõõtmelised remondid selle mootori juures on mõtetud minuarvates. Loomulikult kui raha lugeda ei ole vaja ja seda hunnikutes vedelb võib seda teha.
Neid mootoreid d21a leidub igas komplektsuses. Sai siin just kolmapäeval üks kapitali mootor 250euriga soetatud. Kõik seest puhas ja remonditud.
Minu jutu point on see, et kui juba sitane seest on siis sealt head nahka ei saa. Ja oleks kasulikum riskida ja mootor seest ikka puhtaks saada. Kui tõesti kokku jookseb siis lihtsalt uus mootor hankida.- Asi on pole rikkkuses asi on mõtlemises. Ehk olen ma lihtsalt imelik, kuna ei poolda seda sitast saia tegemist vaid tahan kohe kergema vaevaga rosinatega kringli kallale asuda.
Tänapäeval on üks ütlus: "ma pole nii rikas, et sitta kraami soetada"
On suur vahe, kas elada aastas 1980 või nostalgitseda aastat 1980.