06-11-2011, 11:46 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 06-11-2011, 11:57 AM ja muutjaks oli muska71.)
(05-11-2011, 21:01 PM)unimüts Kirjutas: Neid mootoreid d21a leidub igas komplektsuses. Sai siin just kolmapäeval üks kapitali mootor 250euriga soetatud. Kõik seest puhas ja remonditud.Tead kuskil mõnd rahapuud kasvamas kust lähen ja võtan selle klotsi?Mina küll ei tea.Oleks vaba üleliigset raha läheks ostaks kohe mingi 4x4 lääne analoogi.
(06-11-2011, 01:28 AM)unimüts Kirjutas: Ehk on minu mõte vale, et nn potipõllumehel võiks ikka olla masin, mida aastas 0-500tt tööd teeb ja iga kell vaid istu peale ja keera võtit.Minu põka mootor ja toitesüsteem on sedavõrd korras,et käivitub poolest pöördest,isegi kartulavõtmisel iga vao järgi jätan masina seisma kui korjama hakkan.Talvel sõidust tulles õli välja lasta kanistrisse ja enne käivitust toasoe õli sissevalamine võtab vast 5 min parimal juhul mitte rohkem.
Hetkel aga vähemalt tundub, et siinse rahva poliitika on enne igat käivitust tuleb mitu tundi ooperit näha.
Uazikul juba mitu aastat tagasi käigukastides ja sildades tad vahetatud poolsündi vastu ja erinevus tuntav.Ka põkal võiks selle triki ära teha.