Teedest, ehitistest ja sildadest

(26-11-2011, 00:05 AM)Maanteemuuseum Kirjutas:  njah, üldise kuluaariarvamuse kohaselt oli Valdo ettekanne päeva parim, ehkki muidugi on selle komplekse nägemuse tõestamine tõeliselt probleemne.
Meie, ajaloolased, kipume pisiasjadesse (täpsemalt faktide puudumisse) takerduma aga Valdo oma laia haarde ja reaalala mehe loogikaga suudab sellest üle olla ja tervikpildi kokku panna!

45 minuti pikkune ettekanne oli ülimalt lühike, et ma oleksin suutnud lisaks mudelile ka tõestuse igale teelõigule esitada. Mul on iga teelõigu osas selles mudelist olemas kaalukad interdistsiplinaarsed argumendid oma mudeli kasuks, kuid nende esitamine on pikk töö... kardan, et nii vähemalt tund iga teelõigu kohta. Kui mul kunagi avaneb võimalus oma tööd põhjalikumalt (nt raamatuna) publitseerida, siis seal saan need esitada (viidetega ajaloofaktidele, sündmustele, maastikudetailidele jms).

Valdo

Eesti Jalgrattamuuseumi  looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9, kuni 18. maini 2025 oleme avatud eelneval kokkuleppel
Vasta

Sõnumeid selles teemas

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 4 külali(st)ne