28-11-2011, 22:02 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 27-01-2012, 00:13 AM ja muutjaks oli jorma901.)
Tere. Mu esimeset projektis möödas juba üle aasta ja sellega kogunenud arvestatav hulk teadmis ja kogemusi. Nüüd siis aeg ette võtta järgmine. Kui see talv samasugune kui kaks eelmist talve siis hea kui on külmadel talve õhtutel millegagi tegeleda garaazi nurgas. Esimese projektiga kogunes tarkust nii palju et uue projektiga proovin täita kõik ootused, lootused ja seatud sihid mis eelmisega ei õnnestunud. Loodan et see kord läheb asi õnneks. Motikast siis nii palju, et kuulus see mu vennale kes sai selle juppidena erinevate kastide sees umbes samal ajal kui mina enda esimese motika. Kuna vend pakkus seda mulle edasi ehitamiseks siis ei saa sellisest heast võimalusest loobuda. Motikal on nii mõndagi veel vaja teha. Kuid samas on ka tehtud palju tööd ära. Motikas käinud korra liivapritsist läbi ja peale seda krunditud mitu korda. Mootor on täielikult remonditud ja juhtmestik uuendatud. Selle projekti eesmärgiks on saada motikas korralikku värvi kihi alla ja tehniliselt korda ja siis edaspidiselt aja jooksul arvele saada.
Pildid proovin panna lähipäevil kui olen motika garaazi ajanud. Ja proovin enda tegemisi ka siin võimalikult tihedalt kajastada... nõuanded ja kriitika on tere tulnud
Pildid proovin panna lähipäevil kui olen motika garaazi ajanud. Ja proovin enda tegemisi ka siin võimalikult tihedalt kajastada... nõuanded ja kriitika on tere tulnud
Kunagi pole aega teha midagi korralikult, aga alati on aega ümber teha.
Õige mõistmine tuleneb halvast kogemusest.
Kogemus tuleneb halvast mõistmisest.