Tagaotsitavad autod ja tehnoülevaatus

Ark nimelises asutuses töötab teatud grupp tegelasi kelle nimeks võiks panna Kummitempel.
Tehakse uuendusi, kaalumata läbi kui palju ebamugavusi see inimestele põhjustab. Ei vastutata mitte mingil moel oma tegemata jätmiste ja vajaka jäämiste eest. Hämatakse ja aetakse kõik kellegi teise kaela. sisuliselt on aegajalt tunne et mitte keegi ei vastuta mida seal need inimesed oma ametipostil teevad. Osad vist kujutavad ette et nad on selles nn ärapanemise ametis.

Omal ka üks konks viimasest hetkest reedel.
Üritasin siis arvele võtta ühte huvitavat autot : Citroen XM. Auto oli viimased 4 aastat garaazis seisnud ja mingit kindlustuse lepingut tal ei olnud, ei kehtivat ega maksevaba. Tädi toksis juba kõik enamvähem ümber ära ja siis teavitab et süsteem ei luba mulle ennam passi väljastada kui mul on kindlustus tehtud. Käisin nurga taga seal putkas kus peaks olema kindlustus, see oli loomulikult lõunal. Pealegi oli seal ainult Salva putka, mida teades ütlen et nad ei soovi naljalt teiste kindlustusfirmade pakkumisi müüa. No fukkk küll, ma ei ole ju kohustatud seal olema sundkorras kõige nõmedamat kindlustust ostma. Läksin tagasi ja kuidagist õnnestus tädi ära sebida ja helistasin oma maaklerile ja lasin teha kehtiva kindlustuse peale. Kuigi tädike veel andmebaasist ei näinud kas kehtib, ta siiski andis mulle passi välja. Ju siis mu silmnägemine oli usaldusväärne. Asi sai aetud aga jällegist sai nähtud et kuskil üleval keegi vajab seda jälgimise süsteemi, kus on näha täpselt kes mida omab.

Kuid ikkagist, jälle mingi debiilne lisaklausel ja seadusejama. Lisaks veel ka arkis kohapeal olev ühe firma eelistus, mis on konkurentsiseadusega vist lausa vastuolus.

Iga kord sellesse asutusse sisenedes on juba stress, et mida nüüd veel....

http://www.motoristiklubi.eu  : pidevas sisu lisamises tegemistest.
Auto on vaid tagaveoline, ülejäänud on ostukärud!
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Tagaotsitavad autod ja tehnoülevaatus - Autor: kris - 05-12-2011, 12:04 PM
RE: Tagaotsitavad autod ja tehnoülevaatus - Autor: volvo - 05-12-2011, 12:09 PM
RE: Tagaotsitavad autod ja tehnoülevaatus - Autor: ryblik1 - 05-12-2011, 13:11 PM
RE: Tagaotsitavad autod ja tehnoülevaatus - Autor: dad - 05-12-2011, 13:36 PM
RE: Tagaotsitavad autod ja tehnoülevaatus - Autor: Raudpats - 05-12-2011, 14:23 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne