08-12-2011, 21:58 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 08-12-2011, 22:11 PM ja muutjaks oli Kappo.)
Tere j6udu,
v6in ennast nüüd ka uhkeks 21011 omanikuks nimetada. Hetkel on suur ehitamine, l6ppuks jääb siis hobbyauto vabaajaks.
Tehnika on p6him6tteliselt selge, kokkupuuded vana tahnikaga on ka ennem juba olnud.
Ikkagi tekkivad aga küsimused. Uurisin ka originaal elektri skeeme, varuosakatalooge ja remondijuhendeid (Nii palju kui aru sain, vene keel on väga n6rk).
Nüüd aga minu küsimuse juurde, loodan et keegi oskab aidata.
Hetkel paigaldatud järgmine lahendus:
- Ise ehitatud elektroonsüüde (Jagaja on ilma vakuumtopsita)
- Karburaator koos vakkuumväljundiga (punn ees) ja koos tühikäiguklappiga.
Mul jääb see mulje et karburaator on vale. Sest mina ei leidnud kusagil dokumentides vakuumväljav6ttu ja tühikäiguklappiga karburaatorid 21011 jaoks. Juhe mis peaks klappi peale minema ei ole ka olemas. Tühikäik autol ei ole, kui ühendan klappi otse plussiga siis on tühikäik olemas.
On mul 6ige arusaamine ja hetkel on vale karburaator peal?
Millise auto pealt see antud karburaator v6iks pärit olla?
Kas on see k6lblik v6i peaksin originaal karburaatori otsima?
Teiseks teemaks siis jagaja. Paigaldan autole kontaktivaba süüde. Pakkuja pakkub ühte ja sama varianti nii 01 kui ka 011. Jagaja on koos zentrifugal ja vakuumsüsteemiga.
Saan ma asjast 6ieti aru, et vakuum ühendatake ainult 01 ja mitte 011?
Tänan juba ette heade infromatioonide eest.
v6in ennast nüüd ka uhkeks 21011 omanikuks nimetada. Hetkel on suur ehitamine, l6ppuks jääb siis hobbyauto vabaajaks.
Tehnika on p6him6tteliselt selge, kokkupuuded vana tahnikaga on ka ennem juba olnud.
Ikkagi tekkivad aga küsimused. Uurisin ka originaal elektri skeeme, varuosakatalooge ja remondijuhendeid (Nii palju kui aru sain, vene keel on väga n6rk).
Nüüd aga minu küsimuse juurde, loodan et keegi oskab aidata.
Hetkel paigaldatud järgmine lahendus:
- Ise ehitatud elektroonsüüde (Jagaja on ilma vakuumtopsita)
- Karburaator koos vakkuumväljundiga (punn ees) ja koos tühikäiguklappiga.
Mul jääb see mulje et karburaator on vale. Sest mina ei leidnud kusagil dokumentides vakuumväljav6ttu ja tühikäiguklappiga karburaatorid 21011 jaoks. Juhe mis peaks klappi peale minema ei ole ka olemas. Tühikäik autol ei ole, kui ühendan klappi otse plussiga siis on tühikäik olemas.
On mul 6ige arusaamine ja hetkel on vale karburaator peal?
Millise auto pealt see antud karburaator v6iks pärit olla?
Kas on see k6lblik v6i peaksin originaal karburaatori otsima?
Teiseks teemaks siis jagaja. Paigaldan autole kontaktivaba süüde. Pakkuja pakkub ühte ja sama varianti nii 01 kui ka 011. Jagaja on koos zentrifugal ja vakuumsüsteemiga.
Saan ma asjast 6ieti aru, et vakuum ühendatake ainult 01 ja mitte 011?
Tänan juba ette heade infromatioonide eest.