26-12-2003, 12:36 PM
minu kõige täbaram kukkumine oli tabasalus kardirajal mopiga, mingi mopide võiduajamine oli. Oli treening-proovisõit, tegin paar ringi, mootorist hakkas jõud kaduma, otsustasin boksi keerata. Jõudsin finisi sirgele, pilk üle õla, vasaku jalaga andsin märku, et keeran rajalt ära. Ja siis nagu välk selgest taevast, üks vend oma 60-se kawaga mulle küljepealt sisse. Mina loomulikult ööbikuteriiki. Ärkasin kiirabiautos, sääreluu pooleks. Mopp kõver. Terve suve haiglas. Aga õnneks oli mul ka stella, sellel oli käsikäigud, sai suve lõpupoole juba kipsiga ringi lasta.
Kõige koomilisem kukkumine: suvilas, lammutasin enda jawa-minskiga suvilatevahel minna, tuli kergelangus ja pime lauge kurv vasakule, hoidsin küll oma tee poolele, aga sõbrapoiss tuli vastu miniga ja loomulikult väänas täiega ja siis see juhtus nokkakolari!!! Õnneks mõlemal olid ainult sinikad, aga sõbra mini oli totaalselt kõver. Minu rattal pold suurt midagi häda.
Kord nägin kuda KLi tüübid uralil püti küljest sõitsid. Tiirutasid paneelihunnikute vahel ringi, järsku kõva mats. Vaikus. Jooksime lähemale, uralil pütt küljest. Oli vastu paneeli nurka ennast sihtinud.
Kõige koomilisem kukkumine: suvilas, lammutasin enda jawa-minskiga suvilatevahel minna, tuli kergelangus ja pime lauge kurv vasakule, hoidsin küll oma tee poolele, aga sõbrapoiss tuli vastu miniga ja loomulikult väänas täiega ja siis see juhtus nokkakolari!!! Õnneks mõlemal olid ainult sinikad, aga sõbra mini oli totaalselt kõver. Minu rattal pold suurt midagi häda.
Kord nägin kuda KLi tüübid uralil püti küljest sõitsid. Tiirutasid paneelihunnikute vahel ringi, järsku kõva mats. Vaikus. Jooksime lähemale, uralil pütt küljest. Oli vastu paneeli nurka ennast sihtinud.