23-12-2011, 00:39 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 23-12-2011, 01:29 AM ja muutjaks oli Wiki432.)
See "regulation positiv/negativ" jäi silma küll, aga eks ma ole selline skeptik - kui skeemi ei ole, võib seal ka mingi näpukas/ebakõla/standarti muutus jne. olla. Valesti ostetud detailide kogumine ei ole minu hobi, kuigi tuleb tunnistada, et olen seda harrastanud küll ja korduvalt. 
P.S Kamazil on generaatorisse sisseehitatud regulaator ehk šokolaad margiga Я120М1, mille ergutusvool võetakse üldse mähiste nullpunktist, st. ergutus töötab 12v pealt. Mingi ООО Пензенский завод «Электромехизмерение» näiteks toodab sellele analoogi margiga 77.3702. Neid analoogide tootjaid (võib-olla ka ainult pakendajaid) on venemaa avarustes kümneid, kui mitte sadakond.

P.S Kamazil on generaatorisse sisseehitatud regulaator ehk šokolaad margiga Я120М1, mille ergutusvool võetakse üldse mähiste nullpunktist, st. ergutus töötab 12v pealt. Mingi ООО Пензенский завод «Электромехизмерение» näiteks toodab sellele analoogi margiga 77.3702. Neid analoogide tootjaid (võib-olla ka ainult pakendajaid) on venemaa avarustes kümneid, kui mitte sadakond.
Tarkus ei tule alati aastatega, mõnikord tulevad aastad üksi ka.