Mure MF-70 ga.

Saan aru, et tegemist kahetaktilise isendiga?
Hooratas peaks maha käima spets tõmmitsaga, mille väliskeere läheb hooratta südamiku sisekeermesse. Võib olla aastate saasta täis ja märkamatu esmapilgul.
Igasugused muud nipid selle hooratta eemaldamiseks kuuluvad valdkonda-vene rulett(ühe tühja "padrunipesaga").
Kui tõmmitsat pole, aga keere hoorattas alles, siis parim vahend selle maha saamiseks on treial, kes sinna sobiva tõmmitsa valmistab.
Kui keeret pole enam elavate killas, siis olen selle maha saanud kempi keevituse abiga. Põhimõtteliselt keevitasin hooratta terassüdamiku(ainult südamik, ülejäänu alumiinium) külge sobiva läbimõõduga toru, mille teise otsa sobiva metallijupi koos mutriga, millest poldiga siis väntvõllile survet avaldada saab. Kaks hooratast nii maha saanud. Pärast relaga keevituse punktid lahti ja tehtud.
Muidugi peab keevitust kasutama mõistusega, kui hooratast veel plaanis kasutada.
Kui sama hooratas vaja tagasi panna, siis olen teinud hooratta ringi pisut.
Needsamad poldid, millest üks ilmselt katki, olen vahetanud pisut pikemate, tugevamate ja jämedamate(oli vist M8-le) sisekuuskandiga(poldi pead õhemaks käianud, et vastu magneetot käima ei hakkaks) poltide vastu. Augud ka läbi puurinud muidugi Ja nüüd keeran vajadusel nende pikemate poltide otsa pikad nn"jätkumutrid", mille külge saan pm isetehtud tõmmitsa kinnitada. Proovitud, töötab.
Kas ujuki nõel peab? Endal olnud sarnane probleem, käivitus ainult pärast kolvi aluse ruumi tuulutamist(mootori all miski 14mm võtmele või miskit sarnast punn, mille ära keeramisel sinna sattunud kütus alt välja voolab), ja sedagi lühikeseks ajaks.
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Mure MF-70 ga. - Autor: raudpats - 26-12-2011, 14:59 PM
RE: Mure MF-70 ga. - Autor: lauren - 26-12-2011, 15:08 PM
RE: Mure MF-70 ga. - Autor: raudpats - 26-12-2011, 15:50 PM
RE: Mure MF-70 ga. - Autor: -maukar- - 26-12-2011, 18:28 PM
RE: Mure MF-70 ga. - Autor: CORRADOg60 - 27-12-2011, 22:31 PM
RE: Mure MF-70 ga. - Autor: raudpats - 30-12-2011, 13:33 PM
RE: Mure MF-70 ga. - Autor: h2rra - 28-12-2011, 04:25 AM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne