05-01-2012, 03:22 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 05-01-2012, 03:25 AM ja muutjaks oli Jesper.)
Mina teen need põhimõtte pärast ise, et kõik torud saaks täpselt õige kuju ja pikkusega. Kui teha lasta, siis ei saa auto peal sättida-sobitada ja tahes-tahtmata jääb alati kuskilt pikkust üle või puudu. Noh ja arvestades mis kaader seal "enamikes remonditöökodades" koos on, siis noh, pidurid tuleb ikka ise remontida - töökojale võib jätta näiteks õlivahetuse, klaasipuhastajate kummid jms kõrgendatud pädevust nõudvad tööd.
Toru ja otsi ostan Pidurimeistrist, toru materjal vask. Otsavalts ja painutaja (jah, saab näppude vahel, aga painutused ei jää silmale kenad ringi segmendid) on Tööriistamarketist, aga ausalt öeldes on see valts paras nikerdis, kui plaanis on autodega elus veel vähe pikemalt jännata ning eelarvet veidi on, siis ma ostaks mingi asjalikuma riista.
Toru ja otsi ostan Pidurimeistrist, toru materjal vask. Otsavalts ja painutaja (jah, saab näppude vahel, aga painutused ei jää silmale kenad ringi segmendid) on Tööriistamarketist, aga ausalt öeldes on see valts paras nikerdis, kui plaanis on autodega elus veel vähe pikemalt jännata ning eelarvet veidi on, siis ma ostaks mingi asjalikuma riista.