31-01-2012, 11:42 AM
(31-01-2012, 11:20 AM)Mufff Kirjutas: Zil-130'le on saadaval kahte sorti esikannelt. Venelased on oma kastikal kasutanud kannelt, millel on kabariidid esitulede all. See on minu meelest ilusam ja maskuliinsem kannel. See kannel, millel on kabariidid üleval, on kuidagi iseloomutu ja "näotu". Zil-131'e kabiin on seevastu küllaltki robustne, tahumatu ja metsiku välimusega. Usun, et tulemus võiks olla päris huvitav, seda enam, et varem pole sellisest kuulda olnud. Võimalik, et Zil-131 kabiini kasutades ei saa kasutada ameerika kastikatele sarnaseid punnis tagatiibu. Need ei pruugi lihtsalt sobida. Võib-olla peaks mõtlema ka sellele, et teha tagatiivad esitiibadega sarnaseks.
Lugupeetud kodanik Mufff, teie jutus on iva. Olen isegi selle üle natuke pead vaevanud et millised tagatiivad olema peaksid. Ilmselge et kuna esimesed on kandilised siis peaksid ka tagumised samas stiilis tulema.
Pole üldse ime kui ma seda oma kastika projekti natuke muudan, kuna neid kastikaid juba piisavalt siis võib-olla keeraks vindi korralikult üle ja teeks sadula, ehk siis haakesse väike poolhaage tünnisaunaga. Sel juhul läheks masinale kindlasti topeltratastega tagasild

'Per cogo, non per mico' (Edasi kompressiooni, mitte sädemega)
https://www.facebook.com/Teedehooldus/
Ulila Jäärada FB