31-01-2012, 16:00 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 31-01-2012, 17:15 PM ja muutjaks oli mlsluik.)
(31-01-2012, 15:14 PM)PlyVal64 Kirjutas: Aga kui kellegi täiesti suvalise inimese peas on mingi mõttekene ja ta tahab, et kasvõi treial-freesia talle selle jubina valmis teeks, siis esimese asjana nõutakse joonist! See on elementaarne! Miks kurat vaieldakse tõelisele elementaarsusele vastu? Ja kuskohast te selle välja loete, et korralik joonistus palju maksab? No niipalju PEAB sellise asja tegija kunstimeelt ja joonistusoskust omama, et kasvõi natukenegi kõvera ja proportsioonidest väljas pildi kokku joonistab. Siis võtab kõrvale mõne "tahan sarnast" pildi, leiab vähe parema joonistusoskusega tegelase ja see teeb siis valmis juba korraliku pildi või siis nn kavandi
Kui keegi ehitab lihtsalt kunstiteost a'la kineetilist skulptuuri oma hoovi, siis pole neid vaja
Tubli, hakkab juba tulema mõistlikku juttu...peaaegu. Tehniliste jooniste pärast ka üleüldiselt ei muretse kuna treimistööd teen ALATI ise, kui vaja siis ka freesimist, mida küll antud masina puhul vaja vist ei lähe. Muidugi enne detaili treipinki panemist teen kasvõi endale joonise, targem ikka 9 korda mõõta ja üks kord lõigata.
Ülejäänud teema sobib rohkem kunstiringi...
Koduhoovis seismise kohta küsiks et kas kõik need mehed kel garaasis drag race masinad, offroad peletised või muud ringraja ja metsakollid on siis Teie arvates aja ja raha raiskajad? Pole ju ka neil tänavasõiduks dokumente... ja polegi vaja ju.
Muidugi oleks tore kuid see pole peamine, vähemalt mulle mitte.
(31-01-2012, 15:46 PM)nymmik Kirjutas: Mina alustaks visandist ja doonorite sobivusest, mitte huupi et äkki sobib see või teine.
Siis kui need punktid on tehtud, kõnniks oma joonistustega ARKi, jah ei pea olema selleks Raivo Järvi poolt tehtud joonistused.
Ning teeks avalduse ümberehituseks, kui on luba saadud võib hakata rauda viilima, seal juures tahab ARK saada vahepeal pilte ja juttu kuidas midagi oled teinud ja ekspert annab soovitusi.
Nii on võimalik asi legaliseerida.
Mida ma siis teie arvates teen? Seda ma ju üritangi selgeks teha mida saab kasutada ja mida mitte. Sildade poolest annab velgedega nii üht-teist mängida, topeltratastega silla puhul mitte nii palju kui tavalisega. Vaheflansse sammuti kasutada ei saaks kui plaan kunagi arvele võtta. Ümberehitusena ei mängi kuidagi välja, kui siis üksikkorras valmistatuna.
Pealegi pole veel näinud et paberid sõidaks

'Per cogo, non per mico' (Edasi kompressiooni, mitte sädemega)
https://www.facebook.com/Teedehooldus/
Ulila Jäärada FB