31-01-2012, 22:38 PM
(31-08-2011, 13:53 PM)kass Kirjutas: Pakun kolmandaks ja neljandaks varjandiks, et tekstiilkatte mõte olla jätta, sest see on üks vääga vana ja võõras värk! (ja kui ka tegelikult ei olegi nii vana ja võõras, siis ikkagi, palun, ära kasuta!ribade lõikamine pole keeruline - ilus (ja teravate servadeta) lõikamine, kenasti ümaraks keeramine ja nende alla nii esteetilise kui funktsionaalse poole pealt ok-lt kaabli kinnitamine - see on teadmatu ajakulu ja tulemiga nikerdamine. 150km kaugusel asuvas nädalavahetuseti külastatavas veel tuhandeid töötunde vajavas maakodus niisiis midagi, mida heal juhul kolme-nelja aasta pärast kaaluda.)
Aga ega ei taheta vanema ja ....vanema inimese nõu kuulda võtta, ma tean!
Seesinane tekstiil, kui mingi sukk kaablile peale panna, ega ta ilus ei jää. (ma lihtsalt arvan, pealegi kui oled laisk ja plekiribasid ei viitsi lõigata, siis seda sukka kaabli otsa ajada ei tohiks ka viitsida).
aga kui midagi pole, siis seda pole ja tekstiilrüüga 3x1,5mm2 kaableid ei ole. Mul on harutoosid, lülitid ja seinakontaktid moodne plast - kaabli peitmine välisnurga katteliistu alla passib selle kõrval küll ja on lihtne ettearvatava tulemiga tegevus.
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"

)