19-02-2012, 23:35 PM
Ma pole eriti kaua selle vanaratta asjandusega tegelenud. Ei hakanud eraldi teemat tegema. Mul on selline komme, et kui ise ei tea või ei saa aru, siis küsin alati targematelt. Tekkis selline küsimus ketirataste kohta. Ma olen nii aru saanud, et on sellised k. rattad mis on täiesti nagu kindlate firmade n.ö. visiitkaart. Selline nagu eelmises postituses pildil on vist üldlevinum ja määrata ainuüksi selle põhjal ratta marki ei ole võimalik.
Teine küsimus on raaminumbritega seoses. Kas saksa tsiviilratastel on number taotud alati sadulatoru paremale poolele? Armeeratastel, siis vastavalt aastaarv paremal ja järjekorra number vasakul? Mõte tuli sellest, et e bay-s müüdi mingi aeg ühte armeeratast, mis oli selline väga kahtlase väljanägemisega. Tollel oli aastaarv tambitud vasakule poole. Läks päris soolase hinnaga ja tekkis mõte, et ehk oli võltsing.
Teine küsimus on raaminumbritega seoses. Kas saksa tsiviilratastel on number taotud alati sadulatoru paremale poolele? Armeeratastel, siis vastavalt aastaarv paremal ja järjekorra number vasakul? Mõte tuli sellest, et e bay-s müüdi mingi aeg ühte armeeratast, mis oli selline väga kahtlase väljanägemisega. Tollel oli aastaarv tambitud vasakule poole. Läks päris soolase hinnaga ja tekkis mõte, et ehk oli võltsing.