25-02-2012, 01:03 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 25-02-2012, 01:05 AM ja muutjaks oli Tift.)
See "Matuga turbo tegemine.." ma`i saand alguses muietki suunurka, aga kui hakkasin naisele ette lugema, noh, nii .. ikka väljendusrikkalt, et vaadata, kas äkki naisele mõjub.. siis jõudis mulle ka möte koju ja naersin nii kõvasti, et varisesin koos kontoritooliga selili 
.. See ajas naise omakorda naerma..sest minu abitult siputavad jalad, mis tooli tagant paistsid pidid olema naljakad...
A Qwerty motoblokiteemast ma polegi veel aru saand
Muuseas, lehepuhureid on ka bensiinimootoriga, mul üks riiulil seismas, kui vahest keegi proovida tahab...
Selle saab salongi mörisema panna ja jämme voolikuga läbi akna kapoti alla viia ..
MB-le saaks kah kasutada, rihmaga üle õla ja ... võtab MB-l ketsi siledaks ja musta mulla näkku
Aga sellest ksf. Basilio juba rääkis.

.. See ajas naise omakorda naerma..sest minu abitult siputavad jalad, mis tooli tagant paistsid pidid olema naljakad...A Qwerty motoblokiteemast ma polegi veel aru saand
Muuseas, lehepuhureid on ka bensiinimootoriga, mul üks riiulil seismas, kui vahest keegi proovida tahab...

Selle saab salongi mörisema panna ja jämme voolikuga läbi akna kapoti alla viia ..
MB-le saaks kah kasutada, rihmaga üle õla ja ... võtab MB-l ketsi siledaks ja musta mulla näkku
Aga sellest ksf. Basilio juba rääkis.