31-12-2003, 01:00 AM
mul selline lugu: iz planeta seljas mina rõõmsalt vuran mööda metsateekest. Tuttav tee, nii et väldin auke. Järsku avastan, et kurv kiirus natuke liiga suur. Ees on hüpe. Aga mina, va loll, lasin gaasi maha ja pilt oli umbes selline: tsikkel lennus u 45 kraadi maa suhtes esiots all(mõlemad rattad õhus). Mina umbes 90 kraadi maapinna suhtes jalad taevas. Maandumine: esiamort käis põhjas, mina lendasin terve oma keha raskusega nägupidi pikku lenksu. Kui ei oleks kiivrit olnud, ei omaks praegu esihambaid(, sest huule sain seestpoolt lõhki tänu sellele, et pea liigub kuigipalju kiivris). Pidasin tsikli kinni, suretasin välja, panin jala alla, kõndisin 10 min ringi, sülitasin verd, istusin tsikli selga ja kimasin sama moodi edasi, nagu enne...
Sellesi ajast peale kannan alati kiivrit!!!
Samuti olen teinud 80 pealt hüpet, nii et kõik amordid käisid põhjas ja lend oli oi kui pikk. Tänu iz`i suurepärasele juhitavusele
ei olnud mingeid probleeme.
Sellesi ajast peale kannan alati kiivrit!!!
Samuti olen teinud 80 pealt hüpet, nii et kõik amordid käisid põhjas ja lend oli oi kui pikk. Tänu iz`i suurepärasele juhitavusele