14-04-2012, 22:31 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 14-04-2012, 22:35 PM ja muutjaks oli krossifänn.)
(14-04-2012, 21:20 PM)XTA Kirjutas: Poetaks siia ka paar sõna ühest raamatust, mida sai üks eksemplar soetatud kaasfoorumlasele Sillule, ja nagu nüüdseks selgus, käis see läbi veel kahe või kolme kaasfoorumlase käest, kes kõik pidasid seda väga huvitavaks. Ehk pakub huvi veel kellelegi siit...Tänud ksf.XTA.Mina olen üks neist kes Sillult raamatut lugemiseks laenas ja väga huvitav.Soovitan kõigile huvilistele.
Saadaval on see raamat Võhma (Viljandi) poolt Põltsamaale sissesõites linna piiril asuvas Kuningamäe tanklas (vähemalt 8.04.12 seisuga oli, ning kohapeal selle järele erilist nõudlust tõenäoliselt enam pole). Ilmselt saab seda ka otse Vali Press OÜ trükikojast (saadavus tuleks eelnevalt üle küsida). Raamatut on 178 lk, formaat A4.
Hind 12 euroraha.
Kui kellegil tekkis nüüd huvi selle raamatu vastu, kuid Põltsamaa kanti ei satu, saatku e-mail või PS, siis saab midagi korraldada.
Samuti on ju raamat"Eesti maatehnika kultuurist" (2007) Vali Press OÜ trükikojast.Ise sain selle raamatu Osta.ee kaudu hoopis Tallinnast.Minul see olemas aga äkki oskad öelda(teistele huvilistele) kas seda ka veel võimalik osta Vali press OÜ st ?
Samuti kui keegi peaks Kuningamäe tanklast läbi astuma ja Tartu poole suunduma siis oleks tänulik ostja.Raamat küll läbi loetud aga tahaks endale ka isiklikku eksemplari. Või kui on Tartus mõni huviline-käime Põltsamaal ära...?
Minu kanal YouTube`s http://www.youtube.com/user/krossifann?feature=mhsn