07-05-2012, 16:06 PM
Olen sellel ladal juba aastaid iga kord käinud,kuid iga korraga jääb kojusõidul raha järjest rohkem alles.Seekord ostsin ainult mõned kummijunnid ja balalaika(Hea vene autole aksessuaariks ja mõnel kokkutulekul pisut tinistada).Kui M-i meestel oli vast üht-teist mõistliku hinnaga saada,siis minu esimese põlvkonna IZ Jupiterile ei leidunud vaatamata hoolikale otsimisele ja küsimisele mittekuimidagi.Volgade jupid olid kas ülemõistuse kallid või siis sellises seisus,et mina oleks nendega Kuusakoskisse läinud.Meelsasti oleksin ostnud VAZ 03-e originaalrehve,kuid isegi poolpiduseid ei leidunud.Hämmastav,et keegi ei pakkunud 03-e raadiot,kuigi enamuses on need asendatud kaasaegsetega.
Lätlaste pussnoad ja venelaste aumärgid mind ei huvita ning seepärast jätan selle laada külastamise edaspidi ilmselt mõned korrad vahele.
Ja veel - kogemata juhtusin kuulma soomlaste omavahelist vestlust,et Soomes on samad asjad odavamad ning tulevikus tuleb Tagadile mitte ostma,vaid hoopis müüma tulla.
Lätlaste pussnoad ja venelaste aumärgid mind ei huvita ning seepärast jätan selle laada külastamise edaspidi ilmselt mõned korrad vahele.
Ja veel - kogemata juhtusin kuulma soomlaste omavahelist vestlust,et Soomes on samad asjad odavamad ning tulevikus tuleb Tagadile mitte ostma,vaid hoopis müüma tulla.