09-06-2012, 09:34 AM
Kahjuks ei ole veel valmis meite "Eesti oma Nokia" http://album.ee/album/579283/50303975 Kui see valmis oleks, siis oskaks potentsiaalsele ostjale öelda euro täpsusega vajaliku eelarve. Olenemata esiosa kujust ja väljalaske aastast on tööde maht, järjekord ja spetsiifika täpselt samad. Planeeritult läheb see kusagile 20 000 euro kanti. Erinevus hinnas võib kujuneda tööde teostamise asukoha ja kohapealsete võimekuste järgi. Lihtsamalt öeldes, et kui rehvipink on samas ruumis ja juba bilansilise väärtusega nulli jõudnud siis on kulu väiksem, ja kui lähimas linnas, siis tuleb teenuse eest maksta jne.
Seega ei ole erilist vahet, kas saada see buss kingituseks, maksta oksjoni alghind või maksimaalne 500 eurot, lõppsummat see eriti ei mõjuta.
Kui keegi eestlane selle bussi omandab, loodetavasti tasuta, siis mina olen täitsa nõus kogu tõe jumala muidu uuele omanikule selgeks rääkima ja puust karkassiga busside taastamise nipid ära näitama.
Seega ei ole erilist vahet, kas saada see buss kingituseks, maksta oksjoni alghind või maksimaalne 500 eurot, lõppsummat see eriti ei mõjuta.
Kui keegi eestlane selle bussi omandab, loodetavasti tasuta, siis mina olen täitsa nõus kogu tõe jumala muidu uuele omanikule selgeks rääkima ja puust karkassiga busside taastamise nipid ära näitama.
Tõnu Piibur
5116265