Mul kah õrn mõte sel sügisel purustama ja pressima hakata, ainult eesmärk natuke kangem – olen kunagi nimelt niivõrd head õunapuskarit saanud (mis lööks ka keskmisest paremale Calvados'ile silmad ette), et see mälestus omakorda pole rahu andnud. Seega – äkki peaks väikese eksperimentaal-puskariköögi üles sättima...(?) Plaanid – nagu ikka – suuremad kui reaalsus, aga siiski – soov oleks samas asi ikkagi ära proovida. Tean, et liiga lihtne see ei ole, tarvis järgida sadakahtekümmet temperatuuride ja mahtudega seonduvat nüansi, aga ikkagi...
Ehk siis – kui kellelgi oma kogemuse põhjal head nõu jagada, kuulaks meeleldi ära. Kasvavate monopoli-hindade kontekstis tõenäoliselt huvilisi rohkemgi. (Või äkki peaks sootuks uue teema tekitama? "Harrastame vanu jooke" vms.
)
Ehk siis – kui kellelgi oma kogemuse põhjal head nõu jagada, kuulaks meeleldi ära. Kasvavate monopoli-hindade kontekstis tõenäoliselt huvilisi rohkemgi. (Või äkki peaks sootuks uue teema tekitama? "Harrastame vanu jooke" vms.
