20-06-2012, 00:33 AM
Kuigi ma tean, et selline teema nagu Start Šosse (старт шоссе) siinsetele padu-uunikumi-meestele pinget ei pakku, võtsin siiski julguse kokku ja otsustasin postituse teha (palju neid asjalike jalgrattafoorumeid siin Eestis ikka on). Nimelt täitus nimetatud ratta näol üks mu ammusi unistusi (lapsepõlves sai kooli kehalise kasvatuse õpetaja rattast pidevalt piilumas käidud…esimene käikudega jalgratas mida ma teadsin). Piltidelt nähtav ratas siis suhteliselt autentne 1989 aasta väljalase. Puudu esisilt ja tagajooks kahjuks viskab pisut…(selles suhtes igasugune abi teretulnud, kui kellelgi midagi vedeleb kuskil).
Teema mõtte oleks aga laiem… Kas Harkovi (Kharkovi) tehase sportrattad olid tõesti esimesed käikudega jalgrattad mida siinmail võis kohata või on analoogseid lahendusi ka varem nähtud? Kui kellelgi on Start Šosse ajaloo ja erinevate tüüpide kohta mõningaid linke ja teadmisi jagada siis loeksin suure huviga… Üldse sportjalgrataste ajaloost Eestis oleks huvitav kuulda…a see võibolla on juba liiga lai teema
Teema mõtte oleks aga laiem… Kas Harkovi (Kharkovi) tehase sportrattad olid tõesti esimesed käikudega jalgrattad mida siinmail võis kohata või on analoogseid lahendusi ka varem nähtud? Kui kellelgi on Start Šosse ajaloo ja erinevate tüüpide kohta mõningaid linke ja teadmisi jagada siis loeksin suure huviga… Üldse sportjalgrataste ajaloost Eestis oleks huvitav kuulda…a see võibolla on juba liiga lai teema

Korralik palkmaja www.kodutalu.ee