22-06-2012, 08:51 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 22-06-2012, 08:56 AM ja muutjaks oli Basilio.)
(22-06-2012, 01:27 AM)pen.skar Kirjutas: Oot-oot, aga rabarberis ju oblikhapet "navalom". Panin ülekasvanud varred, veidi vett ja roostepommi potiga pliidile keema. ... Järeldus- oblik on selline mõnus hape, millega metalli kahjustamishirmu pole, aga rooste pistab pintsli. Ainult aega peab käes olema.Rabarberil on oma oblikhappega üks hea omadus veel - eemaldab katlakivi. Meie peres on ülearune ja -kasvanud rabarber läinud selleks otstarbeks. Pajad-kopsikud saab katlakivist puhtaks. Alumiiniumpada hakkab lausa läikima. Arusaadavalt ei tasu seda sodi siis pärast sisse süüa või juua.

Filtreeritud keeduleem peaks kõlbama ka radiaatorist katlakivi eemaldamiseks. Kadunud tädipoeg puhastas oma GAZ 53-e radikat käärinud kasemahlaga. Olevat väga hea olnud. Aeg oli siis muidugist teine ja polnud sellist imekeemiat poes nagu praegu.
Füüsika on valus ja matemaatika teeb vaeseks, kui sa nende sõber ei ole.
