26-06-2012, 22:37 PM
Vastuseks Muffile: Väljendasin ennast just mitte kõige selgemini. Masin mida ma üritasin näiteks tuua oli ZIL-157 baasil tehtud. Täpselt marki ei mäleta aga vist oli BTR-157. Kahe eesmise istme vahel oli kuus kraani ja samas olid ka manomeetrid, aga kui palju,ei julge täpselt enam väita.Suure mõtlemise käigus kisub pilt uduseks. Veel olid sellel masinal, (hellitavalt hüüti teda Zahar Petrovitšiks), naljakad esi- istmed. Need olid painutatud torust ja presendiga vahelt õmmeldud. Nagu mingid aiatoolid.
Siin eelnevalt küsiti ZIL 130 ja MMZ vahel vahe tegemisest visuaalsel moel. See oleks võimalik minu arvates tagasilla järgi, kuna, ZIL 130 kasutati kaheastmelist peaülekannet ,aga MMZ-l oli kasutusel üheastmeline nn. hüpoidülekanne, mis oma tagasilla karteri mõõtmetelt oli tunduvalt suurem 130 omast.
Siin eelnevalt küsiti ZIL 130 ja MMZ vahel vahe tegemisest visuaalsel moel. See oleks võimalik minu arvates tagasilla järgi, kuna, ZIL 130 kasutati kaheastmelist peaülekannet ,aga MMZ-l oli kasutusel üheastmeline nn. hüpoidülekanne, mis oma tagasilla karteri mõõtmetelt oli tunduvalt suurem 130 omast.