21-08-2012, 19:26 PM
(15-08-2012, 23:03 PM)Killer666 Kirjutas: Audi foorumiga on nigel lugu , info seal millegipärast ei liigu. Mootori alaosas on igal leheküljel kellegi teema , et audi 80/100 ei käivitu , aga enamikele neist pole keegi vastanud.Eks seal on niipalju targemaks saadud, et alates mingist hetkest ei ole nende risude remontimine enam mõistlik ja niimoodi satuvadki järgmised õnnelikud omanikud oma muredega foorumeid ummistama.
Ma loodan et sa vähemalt kogu raha ära ei maksnud ja jätsid endale taganemisõiguse.
Ma saan aru et autosid tuukase tagasi elule emotsioonidest, aga siin üritatakse igapäeva autot lappida traadi, teibi ja muude "seks"viguritega.
Võib-olla oleks aeg kordki elus teha endale heategu ja osta töökindel auto, mille müüja ei kiida "et enne töötas küll, aga ma natuke parandasin ja enam ei tööta", vaid mis käivitub ja sõidab nagu auto, siis kui juht seda soovib.
Töökindla asi ei pea olema päris uus, vaid korralikult hooldatud ja õigel ajal remonditud. Neid rotilugusid oleme varemgi sinu sulest siin lugenud, aga muutunud ei ole millegipärast midagi. Oma vigadest võiks ikka õppida, mitte sellele rehale talluma jääda!