14-09-2012, 09:08 AM
Tere-jõudu!
Neil "uuema" aja kahekojalistel pumpadel, millel siis üks koda töötab esipidurite ja teine tagapidurite jaoks, on tõesti nöök õhku süsteemist välja saada. Analoogsed piduri peapumbad on vene sõidukitel veel sapakatel alates mudelist 968A, mossedel mudelist 2140, hilisema väljalaske Iževski 412-l.
Mina olen toimetanud nende pumpade puhul nagu tehases, täites süsteemi vastupidiselt, töösilindrite kaudu. Selleks tuleb võtta korralik, toimiv auto tööriistakomplekti kuuluv rehvipump, mille voolikult on eemaldatud ventiiliotsik, täita see vajaliku kogusega pidurivedelikuga ("Neva" ja/või DOT), keerata kergelt lahti õhutusnippel, lükata pumba vooliku ots õhutusniplile pähe ja suruda vedelik pumba abil süsteemi. Töö tegemise järjekord siis selline...
Soovin edu!
Neil "uuema" aja kahekojalistel pumpadel, millel siis üks koda töötab esipidurite ja teine tagapidurite jaoks, on tõesti nöök õhku süsteemist välja saada. Analoogsed piduri peapumbad on vene sõidukitel veel sapakatel alates mudelist 968A, mossedel mudelist 2140, hilisema väljalaske Iževski 412-l.
Mina olen toimetanud nende pumpade puhul nagu tehases, täites süsteemi vastupidiselt, töösilindrite kaudu. Selleks tuleb võtta korralik, toimiv auto tööriistakomplekti kuuluv rehvipump, mille voolikult on eemaldatud ventiiliotsik, täita see vajaliku kogusega pidurivedelikuga ("Neva" ja/või DOT), keerata kergelt lahti õhutusnippel, lükata pumba vooliku ots õhutusniplile pähe ja suruda vedelik pumba abil süsteemi. Töö tegemise järjekord siis selline...
(13-09-2012, 19:52 PM)Tift Kirjutas: ...Alustad kõige kaugemast rattast ehk paremast tagumisest, siis vasak tagumine ja siis parem esimene ja siis vasak...Paremat tagumist täites võiks umbes arvestada kogusega, mis võrdub töösilindri maht + torustik sillatala pealse kolmikuni. Enne vooliku eemaldamist sulgeda õhutusventiil. Nüüd sama toimiguga järgmise ratta kallale. Kui oled üksi, siis vedeliku surumise vahepeal jälgida peapumba reservuaari täitumist ja vajadusel klistiiripumbaga (see on selline pirnikujuline toode) sealt üleliigne välja imeda. Kahekesi on muidugi lihtsam, üks surub sisse, teine imeb välja. Niimoodi talitades ja õigesti tegutsedes peaks süsteem saama täiesti õhumulli vabaks.
Soovin edu!