Ostan numbrimärgi tähtedega --- MEL

Meil oli alguses sama idee, aga Pärnu ja ka Viljandi ARK leidis, et mina saan numbri loovutada ARK-ile, aga teine isik seda otse omale ei saa. St. peaks pärast minu loovutamist ostma soovitud kombinatsiooni üksikkorras valmistatud -tüüp A1 (444LAL).(7000.- eek). Lisaks proovisime kirjutada avalduse, et soovin sellistel ja sellistel põhjustel antud kombinatsiooniga numbrimärgi loovutada antud isikule, aga leiti et nii ikka ei saa.
Võibolla kui oleks tutvusi ARK-is saaks ka kuidagi ära rääkida. Võõrastesse/tavainimestesse sealses asutuses suhtutakse ikka üsna ülbelt/üleolevalt ning mingit vastutulelikkust väga loota pole. Nt. mulle soovitas samal korral Pärnu ARK-i töötaja oma mosse(millel see number oli) üldsegi vanarauda viia, mitte siin mingeid numbrivahetusi üritada.

Võibolla vahepeal miski seadusemuudatused vms. tehtud, et saab ka loovutada teisele inimesele, 3-4 aastat tagasi igaljuhul ei saanud.
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Ostan numbrimärgi tähtedega --- MEL - Autor: mlsluik - 16-09-2012, 20:29 PM
RE: Ostan numbrimärgi tähtedega --- MEL - Autor: mossepower - 16-09-2012, 21:08 PM
RE: Ostan numbrimärgi tähtedega --- MEL - Autor: mlsluik - 16-09-2012, 21:19 PM
RE: Ostan numbrimärgi tähtedega --- MEL - Autor: mossepower - 16-09-2012, 21:33 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne