23-09-2012, 22:35 PM
(23-09-2012, 22:14 PM)volrem Kirjutas: Ladu on aga laohaldust mitte? Väga ei süvenenud hetkel aga tundub, et on veidi "poolik". Kui oleks kogu komplekt (soovitatavalt ka raamatupidamise osa) siis oleks täitsa asjalik ma usun. Või pole see eesmärk omaette? Jutt siis ärikliendist. Hetkel ikkagi topelttöö sisestamise jms osas.Firma liideses on täna vägagi piiratud võimalusetega ja lihtne lao moodul. Uuem ja täiuslikum versioon on täna arenduses ning lisaks on paralleelselt töös ka raamatupidamise moodul, mis võimaldab ettevõttel edastada kõik tehtud arved otse raamatupidajale importimaks otse enimlevinud raamatupidamisprogrammidesse ( Merti, Hansa/Raama, Saf )
Tsitaat:Samas kuidas on lahendatud see, et minu sõidukiga (erakliendi puhul) seotud tööd on nähtavad ainult mulle. Ja kas äriklient näeb ka endal töös olevate sõidukitega seotud töid, mis on tehtud konkurendi juures. Ajalugu oleks kasulik kuid samas on jälle mõned küsitavused.Kõik erakliendi nn. Isiklikud sissekanded on nähtavad ainult sõiduki omanikule endale ( kontode jagamise võimalus pereliikmete vahel on samuti töös )
Ärikliendi juurde minnes on ettevõttel võimalik näha eelmise töökoja teostatud töid "piiratud" vaates ( kuupäev, ettevõte, töökirjeldus ja summa ), mis annab ettekujutuse teostatud tööst teinekord paremini, kui klientilt saadud ähmane seletus.