16-04-2002, 05:30 AM
Kuidas asjaga sõita on?Kui aus olla siis ise olen umbes 300 km asjaga alles sõitnud,sest sain remondi valmis alles eelmise aasta sügiseks ja rohkem pole olnud aega tsikliga palju tegelda!Mis liikuvosadest kõige kiiremini lagunevad?Mootorist...väga palju on kuulda olnud,et kepsu alumine laager omandab lõtku suhteliselt kergesti (õlil on sinna vist natuke raske juurde pääseda)!Päris paljudel K-del ja M-idel on esihargi kinnituse laagrid omadega läbi, sest keegi ei viitsi seda eriti reguleerida kunagi!Kui ei viitsita elektrisüsteemi korralikult korda teha siis on loomulikult probleeme ka sellega.Enda tsiklile said kõik juhtmed otsast lõpuni uued peale pandud (kõik otsad s.t. pistikud said otsa joodetud ja siis termokahanev peale).Kuna tegu on vanade tsiklitega siis yheks probleemiks on paagis olev mustus (ka rooste), mis on sinna aja jooksul kogunenud,see umistab karburaatori väga kergelt ära(selle vastu on võimalik loomulikult eraldi filtreid kasutada).Omaette töö on tegelikult mõlema silindri korralik ja ühtne töölesaamine karburaatorite reguleerimisega (eeldab kogemuste ja hea kõrva olemasolu)!Nagu vene tehnika puhul kombeks ei ole ime, et mõnda karburaatorit ei olegi võimalik korralikult tööle saada siis ei jäägi muud üle kui see välja vahetada!
Pikad sõidud?Hetkel eriti veel ei tõmba.Mootor, mis hetkel peal, on natuke liiga palju sõitnud.Üldiselt on plaanis teine kapitaalselt remonditud mootor ehitada,et olex ise kindel mootoris, mis peal!Pikkade otsadega on veel see probleem, et hetkel on mul aeglane ülekanne ja sellegaa yle 70 km/h eriti ei kannata.Muidugi vedrustus on ka ikkagi suhteliselt puine.
Pikad sõidud?Hetkel eriti veel ei tõmba.Mootor, mis hetkel peal, on natuke liiga palju sõitnud.Üldiselt on plaanis teine kapitaalselt remonditud mootor ehitada,et olex ise kindel mootoris, mis peal!Pikkade otsadega on veel see probleem, et hetkel on mul aeglane ülekanne ja sellegaa yle 70 km/h eriti ei kannata.Muidugi vedrustus on ka ikkagi suhteliselt puine.