09-11-2012, 22:53 PM
(09-11-2012, 21:27 PM)Kadari Kirjutas: Olen erinevates foorumites rybliku kajastatud tegemisi alati huviga jälginud. Juba aastaid. Ei mäleta nagu ühegi varasema või hilisema projekti kohta tellijapoolset negatiivset tagasisidet või muud kobisemist.
Ju ta ikka niimoodi on, et saad seda, mille eest maksnud oled( või siis lubanud maksta). Osad seltsimehed ei ole paraku suutelised sellest aru saama.
Ja täpselt nii ongi nagu viimane lause ütleb. Oleks pidanud ise seda ütlema.
Kellel on misikit öelda see näitab ette vähemasti Cadillaci suuruse auto uks mille on nad ise kõverast plekist sirgeks suutnud pinnida, pahteldada ja värvi all on sile.
Minul on selliseid töid ette näidata, mitte ainult üks.
Eks alati olegi ju see et kliendi mätas on ikka oluliselt kaugem kui töö tegija oma.
Ma tunnistan viimaste aastate sees vaid ühte viga. Mul oli töös üks Pobeda. Kirusin,vandusin, keevitasin ja lihvisin. Kuradi jama oli see vene auto. Aeg läks üle ja mitte vähe. Valmis ma ta tegin, pealegi maksin. Kõik vaid selleks et omaniku heasooviliku suhtumist kompenseerida. Papi oli rahulik ja ei solvanud ega ülbitsenud. Võlgu ka ei jäänud. Valmis ta sai ja minu süda sai rahu. Mis siis et peale pidin maksma. Kogemus nimega Pobeda oli seda kooliraha väärt.
Kriitikud teevad tavaliselt ise kordi hullemini kui see mille üle kriitikat tehakse.
Siinkohal ka kuldlause.
See mees kes võtab vaevaks teise mehe tööd kritiseerida, peab olema võimeline tegema selle sama töö, sama ajaga, sama raha eest vähemasti kaks korda paremini kui see millest jutt käib. Muidu olete vaid tühikargajad. Ma ise olen selle suhtumise omaks võtnud ja ei laiutaks lõugu teiste tehtu üle kui ise ei suuda paremini teha.
http://www.motoristiklubi.eu : pidevas sisu lisamises tegemistest.
Auto on vaid tagaveoline, ülejäänud on ostukärud!