15-11-2012, 15:39 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 15-11-2012, 20:04 PM ja muutjaks oli overspeed.)
(15-11-2012, 09:26 AM)2715 Kirjutas: Avariivibraator võimaldab kuidagi ära longata autoga, kui kommutaator otsad annab.See ongi see salapärane element IV teisel pildil.
Põhimõte on selles, et see ühendatakse süütepooliga ja relee oma kontaktidega tekitab palju sädemeid järjest ja see võimaldab kuidagi longata minema, kuna jagaja rootor paneb süütemomendi paika.Loomulikult peab selleks jagajat keerama ja see süüde ei ole täpne ja sega mõtetu vigur tänapäeval.
Ega neid uuematele autodele ei pandud ka enam peale.Mingi aeg aga oli see vigur igal kontaktivabal süütel juures.
Tänud info eest. See kinnitab mo oma arusaama sellest vidinast. Kahtlustan, et tookord kui mul masin jamas, siis just too avarii-vibraator mul rakenduski tööle. Ma aint päris hästi pole kindel, kuda ta teab millal tööle rakenduda. Otsin viga mujalt, sest tahan loota et probleem ei ole tekstoliit hammasrattas.
Kas tollel kommutaatoril on vöimalik, et möni element sees on vanaks jäänud ja seetöttu trikitab mul, vöi on viga halbades kontaktides juhtmetel ? Kui esimene variant, siis vist peaks möne elektrooniku jutule minema (vöi pole sääl muud kui uus muretseda?), kui aga teine siis saab koduste vahenditega hakkama, eks näis.
Arrogance diminishes wisdom !