29-11-2012, 01:10 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 29-11-2012, 01:17 AM ja muutjaks oli Mahno.)
Päris nii ka ei ole. RL tähendab päevasõidutulesid sõltumata sellest, misasi seal valgust annab. LED on hea, aga mul on näiteks maasturi ees 6W halogeenpirniga päevatuled. Päris uutel ja ägedatel autodel on ka põhitulesid LED baasil, kusjuures seal kasutatakse huvitavat maatrikstehnoloogiat, mis kaotab ära lähi- ja kaugtule tähenduse. Sisuliselt põleb kogu aeg kaugtuli, aga sellesse ruumi nurka kust arvuti on avastanud näiteks vastutuleva auto, kiiratakse väiksema võimsusega. Tulemuseks peaks olema pidevalt maksimaalne võimalik valgus, mis samas vastutulijat ei pimesta.
Ma usun et seesama philips tuleb samamoodi hiinast. Samas ma ei saa päris täpselt aru, mida sa nende LED blokkide all silmas pead. Xenonil on jah toide natuke keerulisem, aga ledi puhul ei ole muud, kui teha kõikuvast pardapingest soovitavalt stabiilne 3v. Väikese võimsusega ledi jaoks piisab selleks täiesti rumalast takistist, suurema võimsuse juures ehk tasub paar pooljuhti trükiplaadile joota.
Ma usun et seesama philips tuleb samamoodi hiinast. Samas ma ei saa päris täpselt aru, mida sa nende LED blokkide all silmas pead. Xenonil on jah toide natuke keerulisem, aga ledi puhul ei ole muud, kui teha kõikuvast pardapingest soovitavalt stabiilne 3v. Väikese võimsusega ledi jaoks piisab selleks täiesti rumalast takistist, suurema võimsuse juures ehk tasub paar pooljuhti trükiplaadile joota.