02-12-2012, 23:15 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 03-12-2012, 00:14 AM ja muutjaks oli Wiki432.)
Sarnane? Lõpupoole üritab loo autor midagi selgitada karburaatori ja kütuse transportimise kohta, kuid minu inglismanni keele oskus jäi esialgu alla.
Minu eespool toodud lingil oleva teema kaheksas postitus on selline:
Tsitaat:Homelites of this era didn't have a fuel pump as such, the tank fed the carb tube directly, with a non-return valve ball at the bottom of the suction tube.
The fuel tank is pressurised by crankcase pressure and keeps the fuel tube fed while the engine is running.
Mt handbook is for a 24A120-23 Homelite, yours looks a little more modern but the same carb and hand start appear to be fitted.
A blowlamp was also supplied according to my handbook for starting in cold weather!
Guugel Geeniuse tõlge oleks sellest järgmine:
Tsitaat:Homelites selle aja ei olnud kütusepump sellisena, paagi toidetud carb toru otse, koos tagasilöögiklapp pall allosas imitoru. Kütusepaak on surve all karteri rõhk ja hoiab kütuse toru toidetud, kui mootor töötab. Mt käsiraamat on 24A120-23 Homelite, sinu paistab pisut moodsam kuid samas carb ja käsi algus tunduvad olema paigaldatud. Puhutud lamp oli ka tarnitakse vastavalt oma käsiraamat algab külma ilmaga!
Minu poolvabas laadis redaktsioon oleks taoline:
Tsitaat:Selle aja Homelite´d ei omanud kütusepumpa, kui sellist, vaid paak oli ühendatud otse karburaatoriga, ühendustoru allosas oli kuul-tüüpi tagasivooluklapp.
Kütusepaak survestatakse karterisurvega, mille abil surutakse mootori töötamise ajal kütus pealevoolu torustikku.
Minu käsiraamat on Homelite 24A120-23´e oma, sinu oma näeb veidi uuem välja, kuid karburaator ja käsipump tunduvad samad olema.
Viimases lauses jään küll jänni. Kas käsiraamat ütleb et külma ilma puhul käivitamisel kasutatakse käsipumpa või leeklampi? Vahet vist pole, mõlemal meetodil saab käima.
Tarkus ei tule alati aastatega, mõnikord tulevad aastad üksi ka.