06-12-2012, 16:41 PM
Nuh, võib uskuda ja võib mitte.
Aga millegipärast ei ole too mootorilaadne toode
kuigi usaldusväärse paja staatuses. Huvitav, miks küll inimesed heast ei mõista lugu pidada...
Sihuke kingakarp on sigamugav, kuid antud jõuetusjaam rikub muidu pädeva pereliikuri pöördumatult. Olen jälginud kõrvalt oma lähedase hõimlase pingutusi ja ma tõsiselt imetlen mehe kannatlikkust - mina oleks ammu käega löönud... Küll lendab tõukur vahelt, küll lekib pea tihend, küll kaob laadimine, küll lekib etteanne...
Samas, rahvas räägib, et keegi on kuulnud mehest, kelle naabril oli tolle pajaga auto ja see ei lagunendki ära...
Aga millegipärast ei ole too mootorilaadne toode
kuigi usaldusväärse paja staatuses. Huvitav, miks küll inimesed heast ei mõista lugu pidada...Sihuke kingakarp on sigamugav, kuid antud jõuetusjaam rikub muidu pädeva pereliikuri pöördumatult. Olen jälginud kõrvalt oma lähedase hõimlase pingutusi ja ma tõsiselt imetlen mehe kannatlikkust - mina oleks ammu käega löönud... Küll lendab tõukur vahelt, küll lekib pea tihend, küll kaob laadimine, küll lekib etteanne...
Samas, rahvas räägib, et keegi on kuulnud mehest, kelle naabril oli tolle pajaga auto ja see ei lagunendki ära...