09-12-2012, 23:07 PM
(09-12-2012, 22:07 PM)cadillac Kirjutas: Kahjuks pean tunnistama et te selgeltnägija võimeid ei oma,nimelt süüde või siis vahe pandi paika viljandi nurme OÜ-s.Tõsi ta on, proovisin küll siit su mootori sisse näha, aga krt, mingi udu oli nagu vahel.. ! Nali naljaks, aga need mehed peaks ometi oskajad olema küll.
Mul oli siin üks kena tuttav, kelle mootor käis samamoodi asjatundjate juures, vist isegi paar käiku. Lõpuks sai mootor tööle ikka "kaugjuhtimise" teel. See tekitab nagu eelarvamuse autoriseeritud töökodade suhtes, täpselt sama jama oli Tallinna Stokkeriga - murutraktor käis seal kaks korda remondis (terve traktor), korda tegin saatuse tahtel mina. Ma ei saa aru - kas on nii raske näha vigu ja need kõrvaldada, seda enam, et oli käivituse võimalus, saad masinaga teha, mida iganes - kontrolli ja testi palju tahad. Ma ei ütle midagi halba kõikide tegijate aadressil, üle Eesti on häid tegijaid hulgi, on vaid ette tulnud selliseid episoode, kuid seda eredamad need on. Edu sulle, lugupeetud ksf. cadillac, oma Murray probleemi lahendamisel ja hoian pöialt, et see juhtub enne järgmist hooaega.