14-01-2013, 01:10 AM
(13-01-2013, 23:34 PM)pen.skar Kirjutas: Kas kroonus päris sussid millalgi ka anti? 60-del hospidalis nagu olid, mujal ikka kirsa. Eriti piinlik oli "partisanina" Jõhvi polguga kultuuripaleesse mingile üritusele minna- pikk-pikk punane vaip maas. No pööra või tagasi, nii piinlik oli merilõviga määritud b.u. kirsades seda pidulikkust pidi astuda. Kossifänn vast teab- kas NL kadumisega ka bljaha viisnurk kotkaks muutus?Susse nüüd küll ei olnud - see ikka väga luksus.(hospidali kunagi ei sattunud,võibolla seal olid)
Millal bljaha viisnurk kotkaks muutus ? Ei oska kommentaarida aga arvan et ikka aastaid teenisid veel need viisnurgad.Venemaa suur ja lai ning muutused visad tulema.Vot augustis 91 just siis kui meil see lennuõnnetus, toimus Moskvas riigipöördekatse e.putš.Baltimaad taasiseseisvusid jne.Ega mina sest muhvigi teadnud aga asjaga kursis olevad ohvitserid ütlesid mulle:
"Mis passid siin mine ära koju,teil juba oma vabariik"
"Vau äge" mõtlesin.Grasdanka oli ka olemas aga punuma ei pannud.No raha ka selleks vaja et omal jalal tulla(2000 km.Moskvani juba).Kuna dembel niigi tulemas siis tahtsin ikka ametlikult tulla.
Oleks ma siis teadnud et see asi ikka nii kaua aega võtab

Lõpuks ometi - veel värvilõhnalised rublad tasku ja domoi...

Minu kanal YouTube`s http://www.youtube.com/user/krossifann?feature=mhsn