14-01-2013, 10:14 AM
(13-01-2013, 22:19 PM)MAZ Kirjutas: ...
See kontakt andmete avaldamine või mitteavaldamine on seotud ka sellega,et paljud ei taha,et igasugu tüütud müügimehed ja muud tegelinskid neid tüütaksid. Lisaks ka see,et on paar juhust,kus mul paar kolleegi on saanud telefonitsi ähvardamisi ja sõimu. See juba võtab ettevaatlikuks, oma kontakt andmete avaldamise puhul.
Igasugused tegelinskid saavad selle numbri niikuinii teada - tänapäeval on see üsna lihtsaks tehtud. Natike guugeldamist, veidi loovat lähenemist ja veidigi netis asju ajanud inimese jälje leiab umbes poole tunniga.
Profiilikontakt (toimiv selline!) aitab ausatel asju ajada. End peitvaid tegelasi (tekitab pahamaigulise küsimus, miks peita?) aga ei viitsigi otsida - on üsna vähe alasid, kus ongi vaid üks lahendus murele. Enamasti leiab ka teisi, kes julgevad oma toimiva kontakti jätta.

Telefoni idealiseerimine on ka üks asi, mida mina ei mõista. Mulle tuleb post taskusse, sinnasamasse postatab ka teade PT kohta - eks hetke tekkides siis kaen järele. Täpselt samamoodi kohtlen sissetulevat kõnet - kui ma hetkel rääkida ei saa, siis ma kõnele ei vasta. Mäletate, telefonil on erinevaid võimalusi!