21-01-2013, 13:04 PM
(20-01-2013, 22:32 PM)Daff Kirjutas: Lõpeski asi pauguga. Lasi mu tuttaval küljepealt jenka sangale augu sisse.Mu sõber Valdo oli polgus kunstnik, käisime mõnikord üle aia naabrite-raketsikute juures eestlastel külas. Ükskord minnes pidas sealne kilist tunnimees teda kinni, Valdo pani jooksu aga tagasiteel lasi tunnimees valangu jalge alla söehunnikusse, millest Valdo üles aia peale jooksis.
(20-01-2013, 15:24 PM)krossifänn Kirjutas: Mõni tüüp pani partjanka lihtsalt saapa peale ja "hüppas sisse". Rivvi said küll kiiresti aga siis järgnes hommikune "tervisejooks" umb.2 kilti.Seda oli parem läbida ikka normaalselt mähitud partjankadega.Eks need ärahõõrutud jalad/villid ja muu ebamugavus õpetas poisse ikka kiiresti ja õigesti jalarätte siduma.
Omalgi oli see komme, hea kiiruga rätte mähkimata saapaid jalga tõmmata aga ükskord trevooga ajal pidin paar km jooksma ohvitseri koju ja tagasi, olin posõlnõi ja siis hõõrus jala ära küll.
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.