22-01-2013, 17:41 PM
Mõtlesin selle teema ka siia lisada, on lihtsam teinekord veidi nõu või abi küsida. Masin on minu käes olnud juba alates aastast 1992 ja sai soetatud Talleksi kapitaalist, kus lisaks kõigele monteeriti traktorilt maha ka sellel tagarippes olnud kraavikett. Kapitaalis jäi aga mingil põhjusel palju asju külge panemata, ses suhtes et sõitis ja tööd tegi aga näiteks käsipidur, diferentsiaali blokeering ja veel palju palju asju oli puudu. Nüüdseks on enamus asju masinale juurde pandud ja hakkab nagu looma. Viimaseks suuremaks tööks ongi jäänud vedava esisilla installimine. Praeguseks on lõppenud tööd käigukastis ja lisatud on vajalik hammasratas esisilla jaotuskarbi väljavõtte lisamiseks. Vahepeal on hangitud ka enamvähem kõik muud pudinad. Jõudumööda käin neid nüüd üle ja korrastan. Vahepuki laagritel on hirmsad loksud, laagrid on mõõduga 115 ja peaks see nädal ka vahetatud saama. Selgus ka et ühe kardaani vlants on läbi, nimelt kauss jookseb välja ja loodetavasti saab sellele murele ksf! Talupoeg Talujaga lahendus leitud (töö selles suunas juba käib, aitäh!).
Hetkel ongi kõige suurem puudus kardaani otsavlantsidest, mis on ristküliku kujulise profiiliga (omal kõik ruudu kujulised kardaanid). Võib julgelt pakkuda ka UAZ-i kardaane, pidid ka sobima.
Samuti on üle jäik aga väga korralik esisild (mitte minu traktori alt, aga ükskord kui ei olnud veel vedava silla paneku ideed, sai hangitud üks tõesti korralik sild). Kontakt siin teemas või privas.
Siia teemasse oodatud ka kõik muu teemakohane ja asjalik lisainfo!
Hetkel ongi kõige suurem puudus kardaani otsavlantsidest, mis on ristküliku kujulise profiiliga (omal kõik ruudu kujulised kardaanid). Võib julgelt pakkuda ka UAZ-i kardaane, pidid ka sobima.
Samuti on üle jäik aga väga korralik esisild (mitte minu traktori alt, aga ükskord kui ei olnud veel vedava silla paneku ideed, sai hangitud üks tõesti korralik sild). Kontakt siin teemas või privas.
Siia teemasse oodatud ka kõik muu teemakohane ja asjalik lisainfo!
Aitan seadmete monteerimis ja demonteerimistöödel ning konstruktsioonide ehitamisel
www.ransar.ee
info[ät]ransar.ee
51934170